Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ohjeita majottuville

NÄIN VIETÄT ONNISTUNEEN LOMAN MÖKEISSÄMME JA/TAI ILOISET JUHLAT PÄÄPIRTILLÄ

 

Tulo- ja lähtöajat

Sovitaan aina erikseen, normaalisti noin klo 17/klo17. Ajoista voidaan sopia huomioiden edelliset/seuraavat vuokraukset ja vuokraajan tarpeet ja toiveet.

 

Ajo-ohje

Navigaattorit saattavat ohjata hieman ohi, joten Kylmäkosken kirkon risteyksessä on ensimmäinen "Piilopirtti" kyltti. Kylttejä löytyy kaksi lisää matkan varrelta, viimeisin (vasen) on pihatiemme 300m. Soratien pituus kirkolta Piilopirtille noin 3kilometriä. Katso myös välilehti "Tonttikartta".

 

Mitä hintaan sisältyy?

Mökeissä on normaali kalustus sekä astiat ruokailua ja ruoanlaittoa varten. Pääpirtillä normaalia suurempi varustus 60:lle hengelle. Myös polttopuut sisältyvät mökkien vuokrahintaan.

Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa lomakohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee neuvotella meidän kanssammeTeltan ja asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

 

Mitä mukaan?

Mökeissä on tyynyt, peitot ja patjat. Otathan mukaasi tyynyliinat, lakanat ja pyyhkeet. 

Astianpesuaineet koneeseen ja käsin sekä wc-tilojen käsipyyhkeet sisältyvät vuokrahintaan, WC- ja talouspaperit sen sijaan eivät aloituspakkauksia lukuunottamatta.

Vesi meille tulee omista kaivoista, on tutkittua ja juomakelpoista. Kaivovedeltä se saattaa oudokseltaan maistua, joten oman harkinnan mukaan voi vettä ostaa esim. läheisestä Tokmanni  kaupasta (joka päivä auki) kirkolta kolmen kilometrin päästä.

 

Loppusiivous

Loppusiivous ei sisälly hintaan. Mikäli et halua loppusiivousta tehdä, keskustele asiasta etukäteen meidän kanssamme. Loppusiivouksen tilaaminen saattaa vaikuttaa mökin luovutuskellonaikaan, mikäli seuraava vuokraus on heti perään.

Jos varaat loppusiivouksen lisäpalveluna, riittää, että tiskaat astiat ja laitat ne paikoilleen sekä viet roskat roskasäiliöön ja huonekalut tarvittaessa alkuperäisille paikoilleen ennen lähtöäsi. Muita siivoustoimenpiteitä sinulta ei edellytetä.

Jos kuitenkin haluat suorittaa loppusiivouksen itse, muistathan, että se sisältää mm. seuraavat asiat: lattiat imuroidaan ja pyyhitään tarvittaessa isoimmat tahrat, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla liinalla, vuoteet sijataan, astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, Kussakin rakennuksessamme on tarvittavat välineet tähän. WC:t ja sauna normaalisiivoon, desinfioimme ne aina itse kunkin kävijän jälkeen. Roskat viedään jätepisteeseen. Varsinkin Pääpirtillä on suuri varustus - ei tarvitse panikoida jos ei muista mitä missäkin oli. Järjestelemme astiat puolestanne. Meiltä monesti kysytään, mikä on riittävä loppusiivo. Vastauksemme on: sellainen rakennus, mihin itsekin haluaisit tulla.

 

Autamme mielellämme

Asumme itse alueella, joten olemme käytettävissänne, mikäli sinulla tulee kysyttävää mökkiin liittyen. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä myös silloin, jos mökillä on vikoja tai puutteita. Loman/juhlan ei kannata antaa mennä pilalle sellaisen vian tai puutteen vuoksi, joka olisi helposti korjattavissa. Ilmoitathan meille, mikäli huomaat rikkoneesi jotakin jo paikan päällä. Vahinkoja aina sattuu, mutta meidän on hyvä tietää esim. rikkoutuneista astioista.

 

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa