Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PÄÄPIRTTI

Pääpirtin sisäänkäyntiPääpirtin sisäänkäynti

Pääpirtti, kotoisa juhlatila/yöpyminen 10:lle hengelle

Pääpirtti on jo rouhean kulunut, mutta puhtaan viihtyisä, kotoisa rakennus. Järeästä hirrestä rakennettu melkoinen mökki, jonka keittiö kätkee uumeniinsa astiastot, kupit ja kulhot jopa 60:lle hengelle. 

Pääpirtti on rakennettu vuonna 1996, kooltaan 340m2, josta 20m2 varastokäytössä. Sitä rakennettiin hirsi hirreltä yhteensä 14 kuukautta maanantaista sunnuntaihin ja rakentajan laskennan mukaan hirsistä löytyy 2 miljoonaa käsin tehtyä piilukirveen lyöntiä.

Polttopuut sisältyvät hintaan. Ilmalämpöpumpun saa joko jäähdyttämään tai lämmittämään.

Tervetuloa järjestämään kokoontumisenne tai juhlanne kodinomaiseen juhlatilaamme!  Huonekalujen paikkoja voi vaihdella tarpeenne mukaan - katso myös sivu "Ohjeita majoittuville".Yöpyjiä Pääpirtille mahtuu kymmenkunta. Juhliinne voitte tilata pitopalvelun (katso linkit) tai tuoda/valmistaa ruokanne itse. Etukäteen sovittaessa ruokailu voidaan puolestanne sopia ja järjestää.

Pääpirtin vuorokausihinta määräytyy käyttötarkoituksen, ajankohdan, henkilömäärän sekä saunan käytön perusteella 250-350 eur/vrk, tarkempi varustus sekä varaustilanne löytyvät alla olevasta linkistä. Pyydä tarjouksemme!

http://www.huvila.net/cgi-bin/pager.cgi?huvila=1780&kieli=suomi