Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PÄÄPIRTTI

Pääpirtin sisäänkäyntiPääpirtin sisäänkäynti

Pääpirtti, kotoisa juhlatila/yöpyminen 10:lle hengelle

Pääpirtti on jo rouhean kulunut, mutta puhtaan viihtyisä, kotoisa rakennus. Paikkakunnan omasta järeästä hirrestä rakennettu melkoinen talviasuttava huvila, jonka keittiö kätkee uumeniinsa astiastot, kupit ja kulhot jopa 60:lle hengelle. Monipuolinen rakennus niin suurempiin juhliin kuin yöpymiseen kaveriporukan kanssa. Vietetty on häistä hautajaisiin ja kaikkiin juhliin ja tilanteisiin elämän varrelta niiden välistä.

Pääpirtti on rakennettu vuonna 1996, kooltaan 340m2, josta 20m2 varastokäytössä. Sitä rakennettiin hirsi hirreltä yhteensä 14 kuukautta maanantaista sunnuntaihin ja rakentajan laskennan mukaan hirsistä löytyy 2 miljoonaa käsin tehtyä piilukirveen lyöntiä.

Polttopuut sisältyvät hintaan. Ilmalämpöpumpun saa joko jäähdyttämään tai lämmittämään.

Tervetuloa järjestämään kokoontumisenne tai juhlanne kodinomaiseen juhlatilaamme!  Huonekalujen paikkoja voi vaihdella tarpeenne mukaan - katso myös sivu "Ohjeita majoittuville".Yöpyjiä Pääpirtille mahtuu kymmenkunta. Juhliinne voitte tilata pitopalvelun (katso linkit) tai tuoda/valmistaa ruokanne itse.

Pääpirtin vuorokausihinta määräytyy käyttötarkoituksen, ajankohdan, henkilömäärän sekä saunan käytön perusteella, lisää kuvia sekä varaustilanne löytyvät alla olevasta linkistä. Pyydä tarjouksemme!

http://www.huvila.net/cgi-bin/pager.cgi?huvila=1780&kieli=suomi